3.2. Viulunsoittaja katolla - Tampereen Työväenteatteri

Suurmusikaali uskosta, toivosta ja rakkaudesta

Suuret tuntee, räiskyvät tanssit ja intohimoinen musiikki tempaisevat katsojat kiehtovaan tarinaan.Rakkaus voi muuttaa maailmaa. Sitä mieltä ovat ainakin maitokauppias Tevjen tyttäret. hei aloittavat kapinan vanhoja arvoja vastaan ja päättävät itse valita oman puolisonsa. Isä Tevje taas on perinteinen mies. Hänen mielestään isä on perheen pää ja avioliitto on koko suvun ja Anatevkan kylän asia. Miten tyttäret saavat isän toisiin ajatuksiin? Voittaako rakkaus?

Päiväretki Kirkkonummelta ja Espoosta aamulla noin klo 8.00 aikaan, takaisin ollaan Kirkkonummella ja Espoossa oin klo 19.00.

Lounas klo 11.00 ravintola Henriks
Teatteri klo 13.00-16.00
Paluumatkalla pysähdymme Iittalan Lasimäellä

Matkalla mukana Matkahaukan matkanjohtaja.

Teatteriretken hinta € 140 /henk.
hintaan sisältyy bussikuljetus, lounas, teatterilippu sekä matkanjohtajan palvelut.

Matka toteutuu jos henk.määrä on min. 16

Toimistomaksu € 12 / varaus

Kulttuurimatkat
Päiväretki Tampereelle, lounas ennen teatteria. Paluumatkalla pysähdymme Iittalan Lasimäellä. Hinta 140 eur/henk.
Tammikuu