17.10 Notre Damen kellonsoittaja Tampereella

Suurmusikaali ensimmäistä kertaa Suomessa! Notre Damen kellonsoittaja saapuu Tampereen teatterin päänäyttämölle syksyllä 2019.

Matkahaukka järjestää päivämatkan torstaina 17.10 Tampereelle katsomaan musikaalia. Lähdemme aamusta Kirkkonummelta ja olemme sopivasti lounasaikaan Tampereella. Nautimme yhteisen lounaan Astor-ravintolassa Tampereen kauppahallin korttelissa. Matkanjohtajana Leena Salmensaari.

Musikaaliesitys alkaa klo 14:30 ja kestää alustavien tietojen mukaan 2,5 h väliajan kanssa.

09:00                  Kirkkonummen matkakeskus
09:05                  Tolsa
09:20                  Espoonlahti
12:00                  Tampere – ravintola Astor / Lounas
14:30                  Notre Damen kellonsoittaja Tampereen teatterissa
17:30                  Lähtö teatterilta
20:30                  Kirkkonummella

Notre Damen kellonsoittaja perustuu Disneyn animaatioelokuvaan ja Victor Hugon samannimiseen romaaniin. Musikaali kertoo rohkeudesta ja sorrosta, vihasta ja rakkaudesta – taistelusta paremman maailman puolesta. Sen jännittävät ja mukaansatempaavat tapahtumat sijoittuvat 1400-luvun lopun Pariisiin. Kellonsoittaja Quasimodo on hyväsydäminen mutta epämuodostunut hylkiö. Kyttyräselkäisenä hän on elänyt koko ikänsä Notre Damen katedraalin suojissa, sieltä koskaan poistumatta. Yksi päivä muuttaa Quasimodon, hänen isäntänsä arkkidiakoni Claude Frollon, oikeudentuntoisen romanityttö Esmeraldan ja urhoollisen kapteeni Phoebusin elämät ikiajoiksi.

Musikaalin on luonut Oscar-palkittu kaksikko, Alan Menken (mm. Aladdin, Pieni merenneito, Kaunotar ja hirviö) ja Stephen Schwartz (mm. Egyptin prinssi, Pocahontas) sekä Peter Parnell. Lumoava musiikki perustuu Disney-elokuvan musiikkiin sekä musikaalia varten sävellettyyn musiikkiin. Suomennoksesta vastaa Mikko Koivusalo. Suosittelemme musikaalia kaikille yli 12-vuotiaille.

Pääosissa: Petrus Kähkönen, Josefin Silén, Ilkka Hämäläinen, Lari Halme, Antti Lang

Hinta: 165 euroa/henkilö Toimistokulu 15 euroa/tilaus

Hinta sis.Bussikuljetukset Kirkkonummelta, 3 ruokalajin lounaan, musikaalilipun, matkanjohtajan palvelut.

Ilmoittautumiset Matkahaukkaan niin pian kun mahdollista, rajoitettu määrä paikkoja!

Kulttuurimatkat
Suurmusikaali ensimmäistä kertaa Suomessa! Matkahaukan päiväreissulla Tampereelle koet Notre Damen kellonsoittaja- musikaalin hyvässä seurassa. Bussikuljetukset Kirkkonummi-Espoo-Tampere meno-paluu, lounas Tampereella ja itse näytös Tampereen teatterissa. Leena Salmensaari Matkahaukan matkanjohtajana. Hinta 165 eur/henk