29.10.-24.11 Turkin pitkä matka

Vaihda marraskuun pimeys ja sade etelän aurinkoon. Vietä reilu kolme viikkoa tasokkaassa C-Lounge hotellissa nauttien all Inclusive -palveluista ja hotellin kylpyläosaston saunasta sekä uima-altaasta. Hotelli sijaitsee Alanyassa upean rantabulevardin varrella. Osa rantakadusta on varattu jalankulkijoille. Keskustaan on mukava kävellä nauttien merituulesta, kukkaistutuksista ja rantakadun kauppojen tarjonnasta. Useimmilla syksyinen pitkä loma on myös kuntoloma. Sää Turkin rannikolla on marraskuussa vielä kesäisen lämmin, kahdenkymmenen asteen paremmalla puolella ja merivesikin uimakelpoista 22-24 astetta. Turkin rannikko tarjoaa mahtavat vuoristomaisemat kävelyretkiin, vaellukseen ja pyöräilyyn. C-Lounge hotelli on vain aikuisille eli siellä ei ole alle 16-v lapsia. Se takaa rauhallisen tunnelman niin ravintoloissa kuin uima-altaallakin. Mukavat Finnair-lennot suoraan Gazipasaan, Alanyan omalle lentokentälle, josta kuljetus hotelliin kestää n.30min.

Lentoaikataulu:

29.10.  Helsinki-Gazipasa 07:00-10:45
24.11.  Gazipasa-Helsinki 13:20-16.20

All Inclusive-loman matkaohjelma sisältää:

Majoitus kahden hengen parvekkeellisessa huoneessa, jossa skandinavinen tyylikäs sisustus ja erinomaiset vuoteet. All inclusive -ruokailut, aamiainen, lounas ja päivällinen sisältäen ruokajuomat, myös paikalliset alkoholijuomat. Kahvila, baari ja allasbaari ovat myös all inclusive -palvelun piirissä. Allasosaston ja hotellin rantaklubin käyttö, ilmaiset aurinkotuolit. Kuntosalin ja spa-osaston saunojen ja sisäaltaan käyttö. Hoidot lisämaksusta.

Matkahaukan matkanjohtajan palvelut ja hänen johdollaan tehtävät ohjelmat:

- opastetut lentokenttäkuljetukset meno-paluu

- infotilaisuus ja hotellikierros

- kävelykierros hotellin lähiympäristöön eli paikkoihin tutustuminen

- markkinoilla käynti

- kaupunkikierros

- Suomalaisena Turkissa-ilta : Turkissa asuvat suomalaiset kertovat   elämästään

- yhteinen päätösillallinen

- mahdollisuus tutustua loma-asuntotarjontaan

Ryhmän mielenkiinnon mukaan paikan päällä järjestetään lisämaksullisia retkiä.

C-Lounge -hotelli

C-Lounge hotel****  sijaitsee Alanyan itäisellä rannalla n 4 km ydinkeskustasta. Hotellin ympäristössä on iso kauppakeskus, paikallisia kauppoja ja ravintoloita sekä muita hotelleja. Kerran viikossa hotellin läheisillä kaduilla järjestetään paikalliset markkinat.

Hotellissa on uima-allas, hissi, buffetravintola, a la carte ravintola sekä kaksi baaria. Täältä löytyy myös minimarketti, kuntosali ja spa-osasto, jossa saunat ja sisäallas. Huoneissa on sängyn lisäksi sohva, minibaari, tallelokero, ilmastointi, wifi, silitysrauta, vedenkeitin, led-tv sateliittikanavin ja laminaattilattia.

Hinta, all inclusive 26 vrk 29.10.-24.11.

Matkan hinta jaetussa 2hh:ssa  € 1745 / hlö

Lisämaksut:

Kahden hengen huone yhdelle € 375

Osittainen merinäköala jaetussa kahden hengen huoneessa € 95 / hlö

Osittainen merinäköala kahden hengen huoneessa yhdelle € 140

Merinäköala jaetussa kahden hengen huoneessa € 190 / hlö

Merinäköala kahden hengen huoneessa yhdelle € 510

Vietä syksyn pimein aika Turkin lämmössä, meren äärellä. 26 vuorokauden matka joka sisältää kaiken. All Inclusive majoitus C-Lounge hotellissa Alanyassa. Hinta 1745 € / henk. 2h huoneessa.