3. - 4.10 Kurtnan rompetori Virossa

Kurtnan antiikki- ja rompetori on jokavuotinen tapahtuma Virossa, joka kerää antiikista
kiinnostuneita niin kauppiaita kuin ostajiakin yhteen. Rojua ja rompetta on paljon,
mutta aina on mukana myös aitoa vanhaa tavaraa ja todelliset löydötkään eivät ole
harvinaisia täällä. Matkahaukka on perinteisesti vienyt tänne keväisin, mutta tällä kertaa lähdemme syksyn markkinoille.

Laivamatkat, Tallink Silja (Länsisatama)
3.10 Helsinki-Tallinna 10.30-12.30 Megastar
4.10 Tallinna-Helsinki 19:30-21:30 Megastar

Menomatkalla laivalla buffet-aamiainen, paluumatkalla kokoustilassa kahvi ja kakkupala.

Tallinnaan saavuttuamme kuljemme bussilla hotelliimme, Hotelli Shnelli, joka sijaitsee sekä vanhan kaupungin muurien sekä juna-aseman läheisyydessä. Hotelli on mukava perushotelli, josta löytyy hissi ja ravintola. Huoneissa on wifi, hiustenkuivaaja ja parkettilattia. Iltapäivällä menemme yhdessä Balti Jaam torille ja kauppahalliin, jonka yläkerrassa on useampikin antiikkikauppa. Tori on Telliskiven alueella, jossa sijaitsee myös suosittu Tallinnan Fotografiska -museo sekä useita mielenkiintoisia kahviloita ja ravintoloita.

Sunnuntaina aamiaisen jälkeen bussikuljetus Kurtnan antiikkitapahtumaan.
Iltapäivällä paluu Tallinnaan Laitsen linnan kautta, jossa nautimme lounaan.
Ajo Tallinnan satamaan josta nousemme laivaan Helsinkiin päin. Paluumatkan aikana
ryhmän käytössä on laivalla kokoustila, jossa yhteenveto päivän tarjonnasta ja osallistujien löytöjen arviointia. Matkalla on mukana Matkahaukan matkanjohtaja sekä useilta antiikkimatkoilta tuttu asiantuntijamme Jenny Sirén.

Matkan hinta € 285,  lisämaksu huone yhdelle € 40
Toimistomaksu 15 eur / varaus.

Antiikkimatkat
Tällä kertaa matkustamme Kurtnan syystorille, eli rompetori järjestetään myös lokakuussa. Majoitus Tallinnassa, sunnuntaina aikaa Kurtnassa n. 3h. Yhteinen lounas Laitsen linnassa. Hinta 285 €/ henk.