6.-27.11 Turkin pitkä matka

Vaihda marraskuun pimeys ja sade etelän aurinkoon. Vietä kolme viikkoa tasokkaassa C-Lounge hotellissa nauttien All Inclusive palveluista ja hotellin kylpyläosaston saunasta sekä uima-altaasta. Hotelli sijaitsee Alanyan upean rantabulevardin varrella. Osa rantakadusta on varattu jalankulkijoille. Keskustaan on mukava kävellä nauttien merituulesta, kukkaistutuksista ja rantakadun kauppojen tarjonnasta. Useimmilla syksyinen pitkä loma on myös kuntoloma. Sää Turkin rannikolla on marraskuussa vielä kesäisen lämmin, kahdenkymmenen asteen paremmalla puolella ja merivesikin uimakelpoista 22-24 astetta. Turkin rannikko tarjoaa mahtavat vuoristomaisemat kävelyretkiin, vaellukseen ja polkupyöräilyyn. C-Lounge hotelli on kesäkaudella Thomas Cook-konsernin valikoimissa Sun Prime- hotellina. Hotelli on vain aikuisille eli siellä ei ole alle 16-v lapsia. Se takaa rauhallisen tunnelman niin ravintoloissa kuin uima-altaallakin. Mukavat päivälennot Finnairilla suoraan Gazipasaan, Alanyaan omalle uudelle lentokentälle, josta kuljetus hotelliin kestää n.30min.

Lentoaikataulu:

06.11 Helsinki-Gazipasa 07:50-12:35
27.11 Gazipasa-Helsinki 13:30-16:15

All Inclusive-loman matkaohjelma sisältää:
Majoitus kahden hengen parvekkeellisissa huoneissa, joissa skandinavien tyylikäs sisustus ja erinomaiset vuoteet. All Inclusive ruokailut, aamiainen, lounas ja päivällinen sisältäen ruokajuomat, myös paikalliset alkoholijuomat. Allasosaston ja hotellin rantaklubin käyttö, ilmaiset aurinkotuoli. Kuntosalin ja spa-osaston saunojen ja sisäaltaan käyttö. Hoidot lisämaksusta.

Matkahaukan matkanjohtajan palvelut ja hänen johdollaan tehtävät ohjelmat:
- opastetut lentokenttäkuljetukset meno-paluu
- infotilaisuus ja hotellikierros
- kävelykierros hotellin lähiympäristöön eli paikkoihin tutustuminen
- markkinoilla käynti
- kaupunkikierros
- ”suomalaisena Turkissa” : Turkissa asuvat suomalaiset kertovat   elämästään,arkipäivästään
- turkkilainen keittiö kurssi, jossa kokataan yhdessä turkkilaista ruokaa
- yhteinen päätösillallinen
- mahdollisuus tutustua loma-asuntotarjontaan jos on kiinnostunut
- matkanjohtajan palvelut

Ryhmän mielenkiinnon mukaan paikan päällä järjestetään lisämaksullisia retkiä.

Hinta: 3 viikkoa All Inclusive 1775 euroa/henkilö 2hh:ssa.

Lisämaksusta 1HH - 3 viikkoa 350 euroa. Sivuttainen merinäköala lisämaksu 105 euroa/henkilö. Merinäköala lisämaksu 200 euroa/henkilö

Toimistomaksu 15 euroa/tilaus

C-Lounge hotel**** C-Lounge hotelli sijaitsee Alanyan keskustan ulkopuolella ja noin 20 m rannasta. Vieressä on myös paikallinen keskusta josta löytyy ravintoloita ja kauppoja. Hotellissa on uima-allas, hissi, buffetravintola, a la carte ravintola sekä kaksi baaria. Täältä löytyy myös minimarketti. Huoneissa on sängyn lisäksi sohva, minibaari, tallelokero, ilmastointi, wifi, silitysrauta, vedenkeitin, led-tv sateliittikanavin ja laminaattilattia.

Suorilla lennoilla kolmeksi viikoksi aurinkoon Marraskuussa! Alanyaan All Inclusive-hotelliin C-Loungeen, joka sijaitsee meren äärellä. Matkahaukan matkalla Antti Haukkamaa mukana ja järjestää paikan päällä pieniä yhteisiä retkiä ja tutustumista Turkkilaiseen arkeen. Hinta alk. 1780 eur/henk.
Marraskuu