Antiikkimatkat
Tällä kertaa matkustamme Kurtnan syystorille, eli rompetori järjestetään myös lokakuussa. Majoitus Tallinnassa, sunnuntaina aikaa Kurtnassa n. 3h. Yhteinen lounas Laitsen linnassa. Hinta 285 €/ henk.

Marraskuu

Antiikkimatkat
Syksyn antiikkimatkalla käymme Tsekin antiikkiyhdistyksen järjestämillä antiikkimessuilla. Asumme keskusta-alueella ja teemme retkiä sekä kaupungissa että maaseudulle. Hinta alk.940 eur/henk

Joulukuu

Jokavuotinen jouluostosmatka vie meidät Liettuaan, käymme myös Kaunasissa sekä entisessä pääkaupungissa Trakaissa. Matkanjohtajana Antti Haukkamaa. Hinta alk. 755eur/henk.

Helmikuu

Antiikkimatkat
Tänä vuonna kaksi lähtöä antiikkimessuille Tukholmaan. Mukana asiantuntijoita ja Matkahaukan matkanjohtaja. Hinta sisältää matkat laivalla, illalliset ja aamiaiset, kuljetukset ja sisäänpääsy messuille. Hinta alk 325 €/henk.