Kulttuurimatkat
Suurmusikaali ensimmäistä kertaa Suomessa! Matkahaukan päiväreissulla Tampereelle koet Notre Damen kellonsoittaja- musikaalin hyvässä seurassa. Bussikuljetukset Kirkkonummi-Espoo-Tampere meno-paluu, lounas Tampereella ja itse näytös Tampereen teatterissa. Leena Salmensaari Matkahaukan matkanjohtajana. Hinta 165 eur/henk

Marraskuu

Suorilla lennoilla kolmeksi viikoksi aurinkoon Marraskuussa! Alanyaan All Inclusive-hotelliin C-Loungeen, joka sijaitsee meren äärellä. Matkahaukan matkalla Antti Haukkamaa mukana ja järjestää paikan päällä pieniä yhteisiä retkiä ja tutustumista Turkkilaiseen arkeen. Hinta alk. 1825 eur/henk.
Marraskuu
Tule mukaan upealle matkalle tutustuen pohjois Italian upeisiin paikkoihin asiantuntijan kanssa. Hinta alk. 1490 eur/henk.

Joulukuu

Jokavuotinen jouluostosmatka vie tänä vuonna Budapestiin. Vierailemme kulttuuripersoona Ari Kupsuksen luona, käymme joulutoreilla ja nautimme salonkikonsertista sekä hyvästä ruoasta. Matkanjohtaja Antti Haukkamaa. Hinta alk. 780 euroa/henk

Helmikuu

Antiikkimatkat
Ruotsin suurimmat antiikkimessut Älvsjössä. Tänä vuonna olemme paikalla heti messujen ensimmäisenä päivänä. Matkaan sisältyy laivamatkat, ruokailut laivalla, antiikkiaiheiset luennot laivalla, kuljetukset messuille, messulippu, matkanjohtajan palvelut. Hinta alk. 295 eur/henk.

Huhtikuu

Antiikkimatkat
Kevään antiikkimatkalla käymme Tsekin antiikkiyhdistyksen järjestämillä antiikkimessuilla. Asumme keskusta-alueella ja teemme retkiä sekä kaupungissa että maaseudulle. Matkanjohtajana Antti Haukkamaa. Hinta alk.940 eur/henk
Huhtikuu
Lukijamatkat
Kirkkonummen Sanomien lukijamatka Portugaliin. Yksi yö Lissabonissa ja neljä yötä Algarvessa. Runsaasti retkiä, suomenkielinen opastus, puolihoitoruokailut. Matkanjohtajana Antti Haukkamaa. Hinta alk. 1275 eur/henk.