Heinäkuu

Kulttuurimatkat
Kesän teatteriretki Lappeenrantaan, pääosissa mm. Virve Rosti. Ennen esitystä syömme lounasta Matkanjohtajana mukana Leena Salmensaari.

Elokuu

Viime vuoden Chopin-festivaalimatka oli suosittu, ja nyt mennään taas! Lähde mukaan nauttimaan Chopinin musiikista ihanaan pieneen Puolalaiseen kylään Duszniki Zdrój’hin. Mukana matkanjohtaja Antti Haukkamaa, Puolan asiantuntija Jukka Soisalon-Soininen sekä musiikkitoimittaja Risto Nordell. Hinta alk. 995 €/henk.

Lukijamatkat
Kirkkonummen Sanomien lukijamatka Portugaliin. Yksi yö Lissabonissa ja neljä yötä Algarvessa. Runsaasti retkiä, suomenkielinen opastus, puolihoitoruokailut. Matkanjohtajana Antti Haukkamaa. Hinta alk. 1275 eur/henk.

Marraskuu

Antiikkimatkat
Kevään antiikkimatkalla käymme Tsekin antiikkiyhdistyksen järjestämillä antiikkimessuilla. Asumme keskusta-alueella ja teemme retkiä sekä kaupungissa että maaseudulle. Matkanjohtajana Antti Haukkamaa. Hinta alk.940 eur/henk

Joulukuu

Jokavuotinen jouluostosmatka vie meidät Liettuaan, käymme myös Kaunasissa sekä entisessä pääkaupungissa Trakaissa. Matkanjohtajana Antti Haukkamaa. Hinta alk. 755eur/henk.