Huhtikuu

Seniorihaukka
Tule mukaan Oulu-opiston Böömin kierrokselle. Ainutlaatuinen matka jossa tutustumme eri arkkitehtuuri tyyleihin ja historiaan. Hintaan sis. puolihoito, opastukset lennot sekä kuljetukset. Opiskelumateriaali kuuluu hintaan.

Heinäkuu

Kulttuurimatkat
Musikaali joka estittää Ilkka "Danny" Lipsasen elämästä kohti iskelmätaivaan suursuosiota . Ihaillaan menneiden vuosikymmenien näyttäviä showkiertueita ja kuullaan mm. Tahdon olla sulle hellä, Tuulensuojaan. Pääsosissa nähdää mm. Lauri Mikkola, Ilkka Kouvula ja Erika Vikman. Käymme myös Visavuorella, Emil Wikströmin koti ja jugendilainen ateljeerakennus. Hinta 115 eur/henk.

Elokuu

Kulttuurimatkat
Matkahaukka lähtee Puolaan osallistumaan Chopin-festivaaliin joka järjestetään Duszniki Zdrójssa Puolassa. Mukana on musiikkitoimittaja Risto Nordell, Puolan asiantuntija Jukka Soisalon-Soininen sekä Matkahaukan matkanjohtaja Antti Haukkamaa. Yhteisiä retkiä ja useampi konsertti sisältyy. Hinta 975 eur/henk

Marraskuu

Suorilla lennoilla kolmeksi viikoksi aurinkoon Marraskuussa! Alanyaan All Inclusive-hotelliin C-Loungeen, joka sijaitsee meren äärellä. Matkahaukan matkalla Antti Haukkamaa mukana ja järjestää paikan päällä pieniä yhteisiä retkiä ja tutustumista Turkkilaiseen arkeen. Hinta alk. 1780 eur/henk.

Joulukuu

Jokavuotinen jouluostosmatka vie tänä vuonna Budapestiin. Vierailemme kulttuuripersoona Ari Kupsuksen luona, käymme joulutoreilla ja nautimme salonkikonsertista sekä hyvästä ruoasta. Matkanjohtaja Antti Haukkamaa. Hinta alk. 780 euroa/henk